Kursverksamhet

Vi är ett litet team med proffsiga Rangers som täcker många olika områden och erfarenheter. Vi älskar det vi gör och arbetar därför passionerat. Vi ser fram emot att meddela Revolution Rovs kursverksamhet.

Vi kommer att starta spårkurser som börjar hösten 2023. 

Denna kurs innehåller kunskap om vargen, deras spår och hur de spårar, men även hur vi kan spåra faror för varg & Lo mfl. genom att förebygga och skydda.

För intresserade skicka ett mejl för mer information eller kontakta oss på föreningens sociala sidor.

Den här kursen inriktar sig på lärdomar om att främst spåra varg men är i det hela precis samma konst när det främst gäller djur med trampdynor/tår. Klövviltets avtryck består av endast ett avtryck men rörelsen är densamma. Det handlar om att uppmärksamma spår genom sina sinnen. Riktningsförändringar och accelerationer är viktiga rörelser att se i arbetet för att kunna skydda ett djur. Kursen är en helgkurs från fredag morgon till söndag eftermiddag. Vi har plats för 6 deltagare för övernattning.

Du kommer att få beskrivning på kursens innehåll, start, pris och kursvillkor när du anmält intresse. Anmäler du dig och vi har fått in din betalning kommer du få ett välkomstbrev med det du ska packa som bekräftelse.

Vid kursens slut erhåller du ett Diplom som visar att du har gått kursen.

Vi som driver kursen är utbildade av APU och Tracker scool.

mejla ditt intresse till > revolutionrov@gmail.com

Välkomna till en spännande kurshelg


%d bloggare gillar detta: