Om föreningen

Revolution Rov bildades först som en grupp på Facebook 2018 med aktionen Rondellvargar i protest mot licensjakten på varg. Strax efter kom en öppen sida. I mars 2020 bildade vi denna ideella förening som har en sida på Facebook, Instagram och på Twitter. Vi finns även på YouTube.

Vi har ca. 2000 följare på föreningens Svenska sida och drygt 3000 på vår internationella Facebook sida Revolution Rov International.

Organisationsnummer; 802529-7618

Bankgiro  5659-1779
Plusgiro   188 25 50-5
Swish       123 38 054 21

Vi är en liten förening som i huvudsak vill arbeta med att avslöja illegal jakt, jaktbrott, Toféjakt och trofé jägare. Teamet i Revolution Rov, RR Rangers vill aktivt arbeta för rovdjurens rättigheter.
Vi är emot jakt på vilda djur överlag och självfallet på rödlistade, utrotningshotade rovdjur.
Vi vill få ut föreningens och våra följares röster mot jakt och höras bland Sveriges jägare och politiker med skrivelser och protester av olika slag samt i pressen med artiklar vi och våra följare skriver.

Föreningen har valt att avstå från betalande medlemmar och att högprioritera anonymitet på grund av hotelser, kränkningar och förföljelser på följare och styrelsemedlemmar på deras arbetsplatser och bostäder. De som vill medverka med sitt namn är välkomna att göra så.


Ni hittar föreningens verksamhet från 2019 i menyn > Aktioner

Angående offentliga årsmöten så kommer de inte att hållas. Styrelsen håller dock årsmöte per räkenskapsår med början den 1 mars till senast den 31 april. Verksamhetsberättelser finns att ladda hem här nedan.

NÄR och OM vi tar in medlemmar kommer föreningen meddela det på våra sociala medier som då ska hålla årsmöten på Zoom. I och med detta har föreningen ej Talerätt och vi är inte godkända för överklaganden.

Handlingar som den ekonomiska berättelsen, Verksamhetsberättelse från det gångna året & revisionsberättelse kommer då att finnas nedladdningsbara.

/Styrelsen Revolution Rov


%d bloggare gillar detta: