Vi dokumenterar vargjakten 2023

Copyright Privat

Under hösten har några av Revolution Rov Rangers haft träffar med värnare från Norge för att prata ihop oss inför vargjakten i januari. Diskuterat och planerat strategier för hur vi ska kunna samverka under jakten.
Rekat kartor och vart ute i reviren för att kolla in terräng.

Vi är väldigt tacksamma för detta samarbete och hoppas tillsammans kunna övervaka hur jakten går till, och informera vad vi ser på våra sociala medier.

Eftersom Revolution Rov är en helt ideell förening så täcker vi våra utgifter oftast från egen ficka. Men att bevaka licensjakten kräver att röra sig över stora sträckor och mycket bensinpengar, kost och logi. Vi tar därför mer än gärna emot ekonomiska bidrag til vår verksamhet.

Swish
123 38 054 21


2 reaktioner till “Vi dokumenterar vargjakten 2023

  1. Ni kommer förmodligen att få hjälp av polisen att hitta hem om ni skulle vara ute och irra i vargskogen.

    Gilla

    1. Göran Jonsson, du som de flesta andra jägare påstår saker ni inte har en aning om. Vilket är mycket bra tycker vi. Det visar på hur lite ni egentligen vet. Tack för dina irrelevanta kommentarer 👍

      Gilla

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: