Insamling för Naturbevakning

Copyright Claire Warhus. Using with approval from the artist.

Insamling för naturbevakning under Licensjakten på Varg 2022

DU som har hjärta för vilda djur, kan hjälpa oss ekonomiskt för att vi ska kunna vara ute på plats i skogarna!

Revolution Rov söker ekonomiskt bidrag för Naturbevakare, särskilt med anledning av licensjakten på varg 2022.

Sedan år 2010, när den första licensjakten på varg i Sverige började, har några av oss åkt ut år efter år. Vi bevakar reviren även när det inte pågår jakt.

Vi har alltid bekostat detta ur egna fickor. Det är hjärtskärande och tungt att bevittna, men vi känner att det är viktigare än någonsin att det finns naturbevakning för djurens skull i våra svenska skogar. Nu gäller det vargarna; licensjakt på den lilla population av vargar, som dessutom är utsatta för konstant tjuvjakt, kan gravt underminera deras överlevnad både individuellt och genetiskt. Myndigheterna tillåter jakt på hela vargfamiljer i flera delar av Sverige.

Vi jobbar som en grupp Rangers och kallar oss Naturbevakare. Revolution Rov anser att det borde finnas fler som dokumenterar licensjakten, liksom misstanke om tjuvjakter, med skrift och foto. Vi anser att det behövs fler poliser och journalisters m.fl. för detta, och vi högaktar miljöåklagarnas tunga arbete mot illegal jakt, men” gräsrotsbevakning” saknas.

Vi som är ute kommer givetvis att lägga ut bilder och information i olika grupper så att ni som inte har möjlighet att själva vara med och bevaka, kommer att känna er delaktiga.

En slant, stor eller liten, allt tas tacksamt emot till bensinpengar och husrum (t.ex. vandrarhem eller motsvarande). En tia eller tjugo räcker långt om ni är redo att hjälpa oss!

Swish till föreningen Revolution Rov:
123 38 054 21
Bankgiro till föreningen Revolution Rov:
5659-1779 PayPal: PayPal.me/revolutionrov

TACK, tillsammans värnar vi om landets vilda djur!

Bild, copyright Clair Warhus

Pågående evenemang Rondellvargen ⬇️
https://fb.me/e/1VZ3wPx6k

Länk till RR RANGERS⬇️
https://revolutionrov.com/rr-rangers/


%d bloggare gillar detta: