VI HAR FÅTT BANKGIRO & SWISH

På Revolution Rovs senaste styrelsemöte bestämdes att i nuläget ska vi inte ta in några betalande medlemmar till vår föreningen. Bland annat med tanke på att föreningen fortfarande är för ung för att få söka talerätt.

Vi har som ambition och arbetssätt i dagsläget att verka opionsbildade och upplysande för våra rovdjurs rätt till existensberättigande.

Revolution Rov har också skaffat ett föreningskonto med tillhörande bankgiro, plusgiro och Swisch.

Eftersom vi som ideel förening inte har några som helst inkomster men ändå kontinuerliga utgifter bla för teknisk utrustning, kontors material och team som är ute som extra ögon i skogsmark så vi tar gärna emot gåvor, sponsring eller annat ekonomiskt stöd.
Gå tex gärna i vår ”butik” här på Facebook och handla och därmed stötta oss finansiellt. (Tygmärken och klistermärken kan komma).


Styrelsen RR


%d bloggare gillar detta: