Inte förvånande

Ur artikel:
– Det är angeläget att vi tar människors oro på allvar. Vi tycker inte att vargar hör hemma i trädgårdar eller i omedelbar närhet till gårdar. Det är därför viktigt för Ovanåkers kommun att gå in med en ansökan om skyddsjakt av de nu aktuella vargarna i Långhed med omnejd, sa Håkan Englund i ett pressmeddelande från Ovanåkers kommun.

Revolution Rov anser det snarare angeläget att våra politiker inte sprider onödig oro och missvisande om fakta om fridlysta och starkt utrotningshotade djur i hela Sverige med omnejd. Det är därför också viktigt att vår regering börjar föra en hållbar politik som strävar efter den gynnsamma bevarandestatus de säger sig sträva efter i våra rovdjursstammar.


Se beslut av Länsstyrelsen Gävleborg från den 4 februari-taget på Vargens Dag i menyn Dokument


%d bloggare gillar detta: