Vila i frid

Under den pågående licensjakt på varg, som nu, där rödlistade -starkt utrotningshotade- vargar dödas enbart för att de är vargar. De är inga speciella ”problemvargar”, inget som talar för deras nackdel. Inget de gjort, eller inte gjort. Mer än att födas, vara och leva som varg. Och några få människor (läs jägare/varghatare) bestämmer sig för att det räcker. De ska bort, oavsett och helst ännu fler än tilldelningen av de. Och de ägnar de sin fritid till.

På den fjärde så han har 14 vargar dödats, nu återstår 14 vargar.

Foto från en privat på plats i Värmland

#Sweden #Norway

The WOLFHUNT is on it’s 4th day! Spread the word, let the world know, #worldwide
During an ongoing license hunt for wolves, as now, where red-listed -sightly endangered- wolves are killed simply because they are wolves. They are not special ”problem wolves”, nothing that speaks to their disadvantage. Nothing they did, or did not do. More than being born, being and living like a wolfs. Hunters / wolf haters) decide that is enough. They should be removed, regardless and preferably even more than the allocation of them. And they spend their free time on it.
(Pictures from Sweden) Further reports later on)
#BanTrophyHunting #exposetrophyhunters #extinctionisforever #EU

/Revolution Rov & Revolution Rov International


%d bloggare gillar detta: