Licensjakt i Norge har börjat

27 ULVER SKAL SKYTES UTENFOR ULVESONEN – STOPP UTRYDNINGSPOLITIKKEN

  1. desember starter den helt uforståelige jakten på ulv utenfor ulvesonen. Rovviltnemndene rundt om i landet har samlet vedtatt at 27 ulv skal skytes. NOAH har klaget på vedtakene i flere regioner, uten å få medhold fra departementet. NOAH fortsetter kampen for ulvens overlevelse, men vi trenger din hjelp! Støtt oss ved å bli månedsgiver: http://www.dyrsrettigheter.no/medlem?fb=28r1

At 27 ulver skal skytes utenfor ulvesonen er svært alvorlig – ulvene trenger vår hjelp og økt beskyttelse, ikke en intensiv jakt! NOAH venter fremdeles på klagebehandling av vedtaket om skyting av 32 ulver innenfor ulvesonen. Dersom departementet ikke gir oss medhold i klagen betyr det at totalt 59 ulver kan skytes i Norge i vinter. 59 ulver av en bestand rundt 75 individer – fullstendig uakseptabelt.

NOAH leverte i går over 18.000 signaturer mot ulvejakten digitalt til Klima- og miljødepartementet. Fortsett å signere for å vise at motstanden mot ulvejakten vokser: https://www.dyrsrettigheter.no/rovdyr/underskriftskampanje-stopp-ulvejakten/?fb=28rh1

Källa; NOAH på Facebook


En varg dödades i Øyer kommun i Innlandet län den första dagen av licensjakten utanför vargzonen. Detta bekräftas av jaktlagets ledare Asgeir Myhren till Rovdyr.org på tisdag klockan 15. – Vargen dödades runt kl. 14.40

Källa> Rovdyr.org


%d bloggare gillar detta: