NOAH om Norges vargjakt 2021

FÖRUTSÄTTNINGSKOMMITTÉER FÖR fortfarande olagliga beslut och bör avbrytas.

I slutet av augusti föreslog de rovviltiga kommittéerna att 5 hela familjegrupper, av totalt 32 vargar, skulle skjutas inom vargzonen under jakten. NOAH har stämt staten för att förhindra att fler vargar skjuts i vargzonen. Rättegången är viktigare än någonsin, och vi behöver din hjälp! Stöd oss i kampen genom att bli en månadsgivare: http://www.dyrsrettigheter.no/medlem/?f10=3r1 Eftersom en av besättningarna bor vid gränsen till Sverige, skjutit styrelserna slutligen upp tills de har haft en ”dialog” med Sverige. Men trots att Sverige motsatte sig att skjuta en gränsbesättning förra året, beslutade domstolen att besättningen skulle skjutas. De rovliga spelkommittéerna kommer att träffas igen nästa vecka, 8 oktober, och det förväntas då att ett slutgiltigt beslut kommer att fattas. NOAH följer naturligtvis ärendet och kämpar hårt för vargens rätt att leva i norska skogar.

🐺Teckna NOAHs signaturkampanj mot vargjakten: https://www.dyrsrettigheter.no/rovdyr/underskriftskampanje-stopp-ulvejakten/?f10=3rh1

Källa; > NOAH

Läs mer på; Norway about to kill 50% of their wolves > Wilderness Society


%d bloggare gillar detta: