Svar till Adam Cwejmans ledaren i GP ang. Rebecka på Moine

Rebecka Le Moine. foto facebook

Föreningen har skrivit ett svar till Adam Cwejmans ledare i GP den 23oktober.

Vi har mejlat detta till GP och några andra tidningar. Lite ur texten….

Guilt-by-association används av GP för att vanära miljöpartiets Rebecka Le Moine
Miljöpartist Rebecka Le Moine har inte delat ”scen med militanta djurrättsextremister”. Däremot var hon och flera andra inbjudna 2019 som talare på en manifestation för att skydda svenska fridlysta rovdjur, kallad Rovdjursmarschen. Marschen i centrala Stockholm var ursprungligen ett initiativ av en Facebookgrupp kallad Revolution Rov, numera en registrerad förening och uttalat politiskt obunden. Inbjudna talare var även föreningen Jaktkritikerna, Svenska Rovdjursföreningen, Nordulv, Rovdjursvänner utan gränser, Northern Rangers APU, finska föreningen Luotonlittos SusiRyhmä, Norges NOHA, Djurens Ö och Fältbiologerna. Vissa tackade ja andra inte.
Det är skrämmande hur lättvindigt Adam Cwejman väljer att likställa Rebecka Le Moines, Jens Holms och andras deltagande i en fredlig demonstration för fridlysta rovdjur mot jakt, med att associera sig med terrorister. Med associationsskuld, guilt-by-association, formulerar Cwejman sin ledare som en kränkning riktad direkt mot Rebecka Le Moine för att göra henne klandervärd i sin politiska gärning i miljöpartiet. Väl medvetna om hur associationsskuld används i det politiska och även det sociala livet som en sorts mobbing, var jägartidningars skrivare först på plats vid nämnda manifestation för att timmen efter via nätet vinkla att politiker stödjer djurrättsextremister genom sin blotta närvaro. Nu anmäler sig även Cwejman till jaktdrevet.

Läs hela brevet i våra > Dokument

Rebecka Le Moine svarar Cwejman i GP

Adam Cwejmans ledare i GP


%d bloggare gillar detta: