NU HAR DET HÄNT IGEN

Vi har tidigare rapporterat om en pilgrimsfalk och en skrikörn som blivit skadeskjutna. Den här praktfulla kungsörnen från Gotland hittades i en lammungehage, helt utmärglad och oförmögen att flyga. Den transporterades skyndsamt till vår anläggning för diagnostisk undersökning och rehabilitering. Tyvärr kunde vi ännu en gång se på röntgenbilderna att en fågel blivit skadeskjuten. 😞

Vem eller vilka är det som gör så här? Hjälp oss att dela det här inlägget så att vi kan nå ut till fler. Förhoppningsvis kanske någon har upplysningar att lämna till Polismyndigheten på 11414.

Vi är en ideell förening som driver en fågelrehabverksamhet. Ingen av oss som arbetar på Stockholms Vildfågel Rehab får lön eller styrelsearvoden. Vi får heller inga kontinuerliga bidrag från andra föreningar eller kommuner. Det är med er hjälp, alla ni som läser detta och som följer oss, som gör det möjligt för oss att fortsätta vårt viktiga arbete. Bidra till verksamheten med Swish 123 281 19 58 eller bankgiro 5100-3788. Dela, gilla och kommentera om ni tycker om vårt arbete!

Källa: Stockholms Viltfågel Rehab


%d bloggare gillar detta: